Daadkrachtig internetbureau

Wij ontwikkelen online oplossingen waarmee we het web voor jou laten werken, juist daarmee creëren wij impact. Wij doen dit al sinds 2016. Onze klanten hebben ons helpen groeien en wij helpen onze klanten groeien. Ons motto ‘Met alleen een mooie website komt u er niet’ staat in al onze websites centraal.
HR-subsidie-friesland-opleiding-hooggevoeligheelgewoon-3-1024x1024-1600x1600
side-section3

Wij doen wat we beloven!

Wij geloven dat een tevreden klant de beste marketing is voor je bedrijf, wij zetten dan ook altijd een stapje extra voor onze klanten. Daarom hanteert IQ Script een 100% tevredenheidsgarantie.

Ontmoet het team

Onze teamleden zijn onze grootste troef. Ons vermogen om uitstekende resultaten voor onze klanten te leveren, begint bij ons team van slimme en bekwame experts.

Onze specialisatie

Sinds 2016 ontwikkelen wij professionele websites/applicaties en optimaliseren wij
online marketing campagnes voor onze klanten.

Websites

Webshops

Webapplicaties

Online marketing

Al meer dan 250+ bedrijven gingen je voor

Dit is wat onze klanten over ons zeggen
''Prima webshop opgeleverd door IQ Script. Enthousiast team dat goed met je meedenkt. Snelle reacties en resultaten. Wij zijn dan ook erg tevreden met het resultaat dat ook wat betreft uitstraling erg goed aansluit bij ons bedrijf.''
Kees van Breda Eigenaar Wijnrotterdam
Ben heel blij met mijn website. IQ Script kent optimale service en ondersteuning en heeft mijn wensen uitstekend vertaald naar een passende vormgeving. Ik beveel ze dan ook van harte aan!
Mr. T Dreiling Mr. Tatjana Dreiling Advocaat & Mediator
Aanrader! Fantastische service, ze reageren snel op je vragen en geven duidelijke uitleg. En ook een belangrijke factor, ze nemen de tijd voor je. Luisteren goed naar je wensen en weten de vertaalslag goed te maken. Superblij met het resultaat. Ook een belangrijk punt is dat ze na oplevering gratis nog aanpassingen deden aan de website.
Robbert Lagerwij Robbert Lagerwij - RLID

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

Contact ons